Cum arată Maria, tânăra şomeră care susţine că nu se poate angaja pentru că este PREA FRUMOASĂ! „Bărbaţii au alte intenţii cu mine”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
13/03/2017, 00:49
Cum arată Maria, tânăra şomeră care susţine că nu se poate angaja pentru că este PREA FRUMOASĂ! „Bărbaţii au alte intenţii cu mine” GALERIE FOTO

Frumuseţea reprezintă, fără doar şi poate, o mare binecuvântare. Iată însă că există cazuri în care, dimpotrivă, se transformă într-o adevărata povară.

Acesta este cazul Mariei Buchan, o englezoaică de 33 de ani, mamă a opt copii, care susţine că este şomeră şi nu se poate angaja pentru că, spune ea, este prea frumoasă şi primeşte mereu propuneri indecente din partea bărbaţilor.

In ultimii ani, tanara a trait din ajutorul social de 2.500 de lire sterline pe luna, insa cum suma a fost redusa de Guvern, a fost nevoita sa isi caute un loc de munca. De profesie mecanic, ea a aplicat la mai multe service-uri, insa fara succes. „Nu vor de fapt sa ma angajeze acolo, au alte intentii cu mine. Cred ca sunt doar niste perversi. Avem femei in politie, in armata, dar barbatii ne vad numai ca pe simboluri sexuale„, se plânge englezoaica.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×