Cum arată Leo Iorga, la 7 ani după ce a fost diagnosticat cu cancer

Raluca Ogaru   
în Reality show
18/03/2018, 23:50
Cum arată Leo Iorga, la 7 ani după ce a fost diagnosticat cu cancer GALERIE FOTO

Leo Iorga spune că va lupta cu credinţă, orice s-ar întâmpla şi că este dispus să aleagă orice variantă, să lupte până la capăt. Deşi are un tonus bun, optimist, pe chipul artistului se văd urmele bolii. Le acoperă cu succes prin machiaj, însă fanii care îi ştiu povestea ”citesc” dincolo de profesionalismul lui Leo Iorga.

”Intenţionez să mă alătur unor ONG-uri care luptă pentru promovarea medicamentelor anticancer şi voi promova cât voi reuşi omologarea oficială şi legală a cannabisului de uz medical în România”, afirma Leo Iorga, pe Facebook, în urmă cu două săptămâni. 

De când a primit cumplita veste, Leo a început o bătălie crâncenă pentru viaţă: tratamente convenţionale şi neconvenţionale, operaţii peste operaţii. Anul trecut, în ianuarie, s-a dus în celălalt capăt al lumii, în Cuba, pentru a face un vaccin-minune, care ar distruge celulele bolnave. În prezent, Leo face imunoterapie, un tratament care îl costă sute de mii de euro. Terapia a obţinut succese remarcabile în ultimii ani în lupta cu tumorile maligne. Acum, Leo militează pentru legalizarea şi în România a tratamentului cu cannabis medical. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×