Cum arăta, de fapt, Iisus Hristos în realitate. Tot ce am văzut în filme e o minciună! Singurele imagini reale

Raluca Ogaru   
în Reality show
28/04/2019, 12:32
Cum arăta, de fapt, Iisus Hristos în realitate. Tot ce am văzut în filme e o minciună! Singurele imagini reale GALERIE FOTO

Conform unor cercetări medico-legale recente, aşa arăta, cel mai probabil, Iisus:un chip cu pielea închisă la culoare, aspră, şi păr cârlionţat. Foarte departe de imaginea populară cu care ne-am obişnuit – acel chip cu pielea albă, ochi albaştri şi păr blond, pe care îl întâlnim în artă.

Toate descrierile fizice ale lui Iisus din Biblie sunt foarte vagi, însă reprezentările sale în artă au ajuns, în timp, să respecte un anumit canon cu care suntem familiarizaţi şi astăzi.  Ultimele cercetări arheologice făcute pe populaţia Israelului din perioada respectivă oferă o imagine probabilă a lui Iisus Hristos. VEZI CUM ARĂTA IISUS ÎN REALTIATE ÎN GALERIA FOTO DE SUS!

Această reconstrucţie, creată pe baza scheletului unui bărbat evreu care a trăit în urmă cu 2000 de ani, dar şi a informaţiilor din documente antice, a fost făcută cu ajutorul unor softuri avansate şi tehnice medico-legale. Ea ne arată un chip simplu, aşa cum ar fi arătat un om trăind în condiţiile aspre ale acelor vremuri.

Mai mult ca sigur că Iisus a arătat mai degrabă astfel, şi nu ca mine sau ca orice alt bărbat din Occident”, susţine James Charlesworth, profesor universitar la Seminarul Teologic Princeton. „În ultimii 2000 de ani, noi în Occident am fost influenţaţi de imaginea unui Iisus arian, care arată ca noi.”, a mai spus acesta. VEZI CUM ARĂTA IISUS ÎN REALTIATE ÎN GALERIA FOTO DE SUS!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×