Aşa arăta fiica lui Vali Vijelie când era mică. Dar să vezi cum arată acum, la 20 de ani. E mai sexy decât Betty Salam şi Carmen Minune la un loc

în Femei frumoase
21/06/2018, 17:00
Aşa arăta fiica lui Vali Vijelie când era mică. Dar să vezi cum arată acum, la 20 de ani. E mai sexy decât Betty Salam şi Carmen Minune la un loc GALERIE FOTO

Dacă Betty şi Carmen sunt foarte cunoscute, folosindu-se de notorietatea taţilor şi apărând mai mereu la televizor şi în presa tabloidă, nu acelaşi lucru se poate spune despre fiica lui Valentin Rusu – sau Vali Vijelie, cum îl ştie lumea.

Cati Rusu are 20 de ani şi un naş de cinci stele. Este vorba chiar despre Adi Minune, care a decis să îi pună finei sale numele de botez al soţiei, Cati Simionescu. VEZI IMAGINILE CU FIICA LUI VALI VIJELIE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Deşi are un tată celebru în toată România – chiar şi în rândul celor cărora nu le plac manelele -, Cati nu visează la o carieră în muzică. Ci la una în lumea filmului. Ce-i drept, are toate şansele din lume, dacă ţinem cont de faptul că s-a transformat, în ultimii ani, într-o tânără foarte sexy. VEZI POZE SEXY CU EA ÎN GALERIA FOTO DE SUS!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×