Cum arată femeia de 129 de ani! Este cea mai bătrână din lume! Care este secretul ei

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
27/05/2018, 18:01
Cum arată femeia de 129 de ani! Este cea mai bătrână din lume! Care este secretul ei GALERIE FOTO
Cea mai bătrână femeie din lume. Are 129 de ani şi un secret alimentar.

Longevitatea ei se datorează lui Dumnezeu, conform spuselor acesteia, dar şi a unui aliment special pe care l-a consumat toată viaţa. Cum arată femeia de 129 de ani, cea mai bătrână din lume!

Koku Istambulova trăieşte în Cecenia şi va împlini pe 1 iunie 129 de ani! Cu toate că este cea mai bătrână femeie din lume, ea susţine că ar fi preferat să moară în tinereţe pentru că de-a lungul timpului nu a avut „nici măcar o zi fericită”!

Cum arată femeia de 129 de ani. „Am mâncat mult lapte bătut!”

Vârsta bătrânei a fost certificată de guvernul rus printr-un paşaport pe care este trecută data naşterii: 1 iunie 1889! Ea a primit documentul după ce îşi pierduse toate actele în al doilea război din Cecenia desfăşurat timp de un deceniu între 1999 şi 2009.

Nu am ales eu să trăiesc atât de mult timp. A ales Dumnezeu. Există oameni care fac tot posibilul să rămână în formă şi să trăiască bine. Eu nu am făcut nimic în special: am mănâncat puţin ce nu-mi place – carne, şi am consumat mult ce îmi place – lapte bătut. Nu am avut o zi de fericire, viaţa pentru mine este o pedeapsă divină„, a spus Koku Istambulova, conform Rador.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×