Cum arată Dana, fosta soție a lui Giani Kiriță! ”Așa ceva….”

în Stiri mondene
08/11/2018, 20:00
Cum arată Dana, fosta soție a lui Giani Kiriță! ”Așa ceva….” GALERIE FOTO
Ea este Dana, fosta soție a lui Giani Kiriță

Cum arată fosta soție a lui Giani Kiriță, Dana? Acum câțiva ani, cei doi părinți purtau o dispută legată de pensia alimentară a celor doi copii ai lor, după ce au divorțat. Abia în anul 2015 cei doi au ajuns la un consens. Se pare că,  în acel moment fotbalistul a reușit să-și convingă soția pentru a micșora suma lunară pentru copiii lor. Inițial, în joc erau puși 2.500 de euro pentru fiecare, ulterior, a ajuns la doar 100 de euro. De ceva vreme, Giani Kiriță a lăsat parcă în planul doi meseria care l-a consacrat și a intrat în lumea televiziunii. Iar, cu toate că buzunarele lui sunt pline, acesta  va plăti doar 200 de euro, până la majoratul copiilor.

Se pare că, în fața judecătorilor, Giani a demonstrat că poate fi un tată model atât pentru Roxana, cât și pentru Marco. Procesul care a stabilit suma pe care trebuia să o plătească lunar a fost început în anul 2011, după patru ani de la divorțul celor doi. În acea perioadă, când era deja stabilită suma de 100 de euro pentru fiecare copil, Dana a contestat decizia judecătorilor, așa că procesul a continuat până departe în anul 2015, când s-a și terminat.

Cum arată fosta soție a lui Giani Kiriță, Dana?

Cum arată acum fosta soție a lui Giani Kiriță
Giani Kiriță, alături de copiii săi

Acesta, a declarat pe 29 iunie 2015, pentru Click! că a ajuns la un consens cu soția sa și a ținut să specifice că orice ar fi, va avea grijă de copiii lui. ”M-am înţeles cu mama copiilor. Eu am avut, am şi voi avea grijă de ei toată viaţa. Mă asigur să nu le lipsească nimic, sunt cei mai importanţi pentru mine”, a mărturisit fotbalistul.

Fostul fotbalist de la Dinamo a intrat, și a fost plăcut de mai-marii trusturilor, ca prezență pe micile ecrane. Acesta a paarticipat la ”Dansez pentru tine”, ”Serviți, vă rog”, ”Poftiți pe la noi”, ”Cireașa de pe tort”, ”Splash, vedete la apă”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×