Cum arată corpul Antoniei după naştere! Detaliu neplăcut, surprins!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/02/2015, 09:34
Cum arată corpul Antoniei după naştere! Detaliu neplăcut, surprins! GALERIE FOTO

Antonia a devenit mămica unui băieţel în urmă cu o lună şi jumătate, scăpând într-un timp scurt de kilogramele în plus. Cu toate că Antonia arată foarte bine, în ultima imagine pe care a postat-o pe o reţea de socializare se poate observa un detaliu neplăcut al burţii ei.

Antonia este o mamă împlinită, iar venirea pe lume a micuţului Dominic a făcut-o să mai uite de probleme. Antonia a slăbit mult într-un timp record, dar semnele sarcinii sunt încă vizibile, ceea ce este firesc pentru o proaspătă mămică. În imagine se poate observa că burta solistei nu mai arată ca înainte şi că poartă amprentele naşterii.

Mai mult, în imagine se poate observa şi tatuajul pe care îl are Antonia pe mâna dreaptă care ilustrează un ochi. „Azi încep antrenamentul de fitness! Trebuie să dau kilogramele jos”, a scris Antonia, pe Instagram. Fanii au apreciat eforturile vedetei de a arăta bine şi au postat comentarii, precum: „Arăţi bine după naşterea îngeraşului” sau „Eşti foarte faină şi acum!”.

Antonia a devenit mămică pentru a doua oară la sfârşitul anului trecut. Pe 27 decembrie, ea l-a adus pe lume pe Dominic, fruct al relaţiei pe care o are cu Alex Velea. Artista mai are o fetiţă, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano şi pentru a cărei custodie se luptă de doi ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×