O mai stii pe Carina din Îngerasii!

Filon Stan   
în Femei frumoase
26/01/2018, 16:54
O mai stii pe Carina din Îngerasii! GALERIE FOTO

Cu toţii o ştim pe Carina, fiica Liei din „Îngeraşii”! Avea doar 5 ani când a apărut pe micul ecran, dar acum s-a transformat într-o adevărată domnişoară frumoasă şi talentată.

Jennifer Dumitraşcu a mai făcut parte şi din distribuţiile serialelor „Aniela” şi „Pariu cu viaţa”, dar simpatica puştoaică, acum în vârstă de 16 ani, a decis să îmbrăţişeze o carieră muzicală.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cum arată „Carina” care a jucat în „Îngeraşii”

Jennifer Dumitraşcu a făcut senzaţie pe scena de la “Vocea României Junior”. Ea a mai participat la tabăra de muzică pentru copii, „Music Junior Camp”, organizată de Marius Moga, aşa că nu este de mirare de ce l-a ales pe acesta să-i fie antrenor şi în concursul de la Pro Tv. Jenifer este pasionată de actorie, muzică şi dans şi a mai avut apariţii ca solistă vocală sau membră a corului Contrapunct în emisiuni precum “Happy Hour” (ProTV) sau “In al 9lea cer” (ACASA TV) şi a participat la numeroase festivaluri pentru copii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×