Cum au ajuns să arate astăzi fetele de la Bordo? Au încercat să se reinventeze, dar…

Raluca Ogaru   
în Reality show
14/03/2018, 01:37
Cum au ajuns să arate astăzi fetele de la Bordo? Au încercat să se reinventeze, dar… GALERIE FOTO

Printre multimea de formatii care au asaltat topurile se numara la  vremea respectiva si formatia Bordo, ale carei componente, Angie si Silvia, erau de profesie dansatoare. Cu hit-uri precum „Daca vrei”, „Noaptea” sau „Viseaza”, fetele s-au bucurat, la fel ca alte zeci de soliste, de un succes trecator, care nu a rezistat atat de mult pe cat si-ar fi dorit ele.

Văzând că nu mai au succes, cele două s-au reinventat în anul 2011 sub numele de scenă Pin-Up Girls. Nici de această dată nu pare să fi fost cu noroc, cele două fiind total absente din peisajul monden de astăzi.

Se pare că SIlvia, după ce a fost căsătorită de două ori cu coregraful de la Dansez pentru tine, Edi Stanciu, s-a căsătorit pentru a treia oară cu un bărbat cu 10 ani mai tânăr decât ea şi au împreună un copil căuia i se dedică în întregime.

Jumătatea brunetă a trupei, Angi Muresan, care are un master in psihologie, a facut Liceul de coregrafie din Cluj.  Dupa ce a iesit din lumina reflectoarelor, ea a fost coregraf pentru copiii dornici sa aprofundeze pasii de dans. Trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr pe nume Patrik şi este pasionată de fotografie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×