Cum arată Andreea Mantea după ce şi-a făcut lipoaspiraţie în zona intimă! A apărut la plajă, într-o pereche de bikini minusculi, şi toată lumea a sesizat diferenţa

Ionuţ Cataramă   
în Monden
31/08/2017, 22:24
Cum arată Andreea Mantea după ce şi-a făcut lipoaspiraţie în zona intimă! A apărut la plajă, într-o pereche de bikini minusculi, şi toată lumea a sesizat diferenţa GALERIE FOTO

Andreea Mantea este, fără îndoială, una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul autohton, însă asta nu înseamnă că nu a avut în trecut anumite probleme de natură… fizică!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Ruşinată de surplusul de grăsime dintre picioare – complet inestetic, ce-i drept -, prezentatoarea TV a decis să apeleze de o intervenţie chirurgicală. Mai precis, a făcut lipoaspiraţie cu laser în zona intimă. Operaţia, care a costat undeva în jurul sumei de 2.500 de euro, a avut loc la o clinică din Constanţa şi a durat aproximativ 40 de minute.

Am venit la domnul doctor să mă ajute să scap de anumite… părţi inestetice.  Singura soluţie pe care am găsit-o este această lipoaspiraţie cu laser. Mă deranja foarte tare când mă vedeam în oglindă„, recunoaşte Andreea. Iar rezultatele se văd, Mantea arătând acum excepţional în costum de baie, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×