Cum arată acum Kitty Cepraga, la mai bine de un deceniu după ce a „fugit” în Italia! S-a îngrăşat şi e de nerecunoscut

Ionuţ Cataramă   
în Monden
29/01/2017, 20:12
Cum arată acum Kitty Cepraga, la mai bine de un deceniu după ce a „fugit” în Italia! S-a îngrăşat şi e de nerecunoscut GALERIE FOTO

Puţine vedete de la noi o duc mai bine în afară decât în România, iar Kitty Cepraga este, fără doar şi poate, excepţia care confirmă regula!

Pe numele ei real Cristina Ioana Cepraga, frumoasa noastră compatrioată a simţit de la bun început „chemarea”. Ambiţionată de mama ei, care lucra în televiziune, şi-a dorit încă de mic copil să ajunga mare vedetă şi să apară tot mai des pe micile ecrane. Şi a reuşit! Şi-a început cariera ca elevă la „Şcoala Vedetelor”, emisiune care avea foarte mare succes în rândul tinerilor de atunci, după care s-a angajat la postul MTV, unde a lucrat ca VJ.

Curios este faptul că frumoasa Kitty nu a absolvit nicio facultate, susţinând că ar fi o pierdere de timp şi că nu are nevoie decât de un singur lucru pentru a reuşi: talent. Şi mare dreptate a avut! În 2006 a părăsit România şi a plecat în Italia pe cont propriu pentru a deveni actriţă.  Cu toate că la început nu i-a fost prea uşor, având mari probleme cu banii, ambiţioasa Kitty a reuşit să ajungă o vedetă de prim rang acolo, primind roluri în filme şi seriale TV foarte populare şi devenind una dintre actriţele preferate ale italienilor.

Iar trecerea anilor şi-a pus amprenta asupra fizicului Cristinei. Românca este departe de fizicul de VJ-iţă de la MTV, punând câteva kilograme bune, semn că nu doar dragostea, ci şi celebritatea uneori trece prin stomac.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×