Cum arată acum fosta blondă lui VÂRCIU! Ce s-a ales de ILARIA după ce a „rupt-o” cu LIVIU. Cu cine se iubeşte ACUM

Ionuţ Cataramă   
în Monden
05/09/2017, 14:23
Cum arată acum fosta blondă lui VÂRCIU!  Ce s-a ales de ILARIA după ce a „rupt-o” cu LIVIU. Cu cine se iubeşte ACUM GALERIE FOTO

Ilaria Cherloabă a devenit cunsocută în toamna lui 2009. Avea doar 22 de ani şi era partenra lui Liviu Vârciu din sezonul cu numărul 8 al show-lui „Dansez pentru Tine”. Asocierea lui fostul lider al trupei L.A – cu care gurile rele spun că ar fi avut chiar o relaţie de scurtă durată în acea perioadă – i-a adus simpatia publicului, cei doi  clasându-se pe poziţia secundă în marea finală, în timp ce marele premiu i-a revenit lui Jean de la Craiova şi partenerei sale.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicatia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Viaţa ei s-a schimbat enorm în ultimii 8 ani. În primul rând, Ilaria a folosit cei 20.000 câştigaţi la „Dansez” pentru a-şi ajuta tatăl. Acesta suferea de poliomelită din copilarie, iar boala se agravase odata cu vârstă. Din fericire, fiica lui a reuşit să îl vindece, bărbatul fiind acum sănătos tun.

Lucrurile sunt la fel de roz şi pe plan personal. După episodul Liviu Vârciu, frumoasa blondă a avut o relaţie cu Petrişor Rouge – fostul coleg al Andreei Bălan -, dar avea să îşi cunoască adevărata dragoste în 2013, când s-a cuplat cu Sergiu Varadi, un potent om de afaceri din Oradea. Cei doi s-au căsătorit pe 5 septembrie 2015 iar în urmă o lună de zile, Ilaria – care şi-a păstrat păsiunea dobândită în urmă cu 8 ani şi, acum, este instructor de dans – a devenit mămică, aducând pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, pe care părinţii au botezat-o Lara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×