Cum arată acum actriţa din “Declaraţie de dragoste”. Au trecut 30 de ani! FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Monden
18/01/2017, 18:30
Cum arată acum actriţa din “Declaraţie de dragoste”. Au trecut 30 de ani! FOTO GALERIE FOTO

La împlinirea a 30 de ani de la apariţia peliculei „Declaraţie de dragoste”, un succes imens al anilor 80, actriţa Teodora Mareş s-a transformat dintr-o tânără delicată într-o doamnă elegantă.

În anul 1985, în timpul studenţiei, Teodora Mareş a fost distribuită în rolul Ioana Popa, eleva de liceu care a fost personajul principal din filmul “Declaraţie de dragoste”, regizat de Nicolae Corjos. Nimeni nu avea cum să anticipeze succesul uriaş de care se vor bucura protagoniştii peliculei.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI

S-a speculat chiar că actorii principali, Teodora Mareş şi Adrian Păduraru ar fi trăit o poveste de dragoste în timpul filmărilor, însă acest lucru a fost infirmat de către vedeta feminină. “Cu Adrian nu eram prieteni dincolo de platou. Nu ştiu ce să spun, el era căsătorit şi probabil se temea ca soţia să nu fie geloasă!”, a povestit Teodora în cadrul emisiunii Florentinei Fântânaru.

Acum, la 30 de ani de la premiera filmului „Declaraţie de dragoste”, de milioane de români,o regăsim pe Teodora Mareş aproape neschimbată. A renunţat la codiţele adolescentine pentru o tunsoare scurtă, frumuseţea i s-a rafinat în timp, stilul i-a evoluat, iar zâmbetul luminos este la fel de fermecător.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×