Cum a fost fotografiată ”Libelula” lui Speak, în timp ce Adelina era la spital să nască

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
30/08/2018, 18:13
Cum a fost fotografiată ”Libelula” lui Speak, în timp ce Adelina era la spital să nască GALERIE FOTO

În timp ce Adelina Pestrițu era la spital să nască, actuala iubită a lui Speak, cunoscută și ca ”Libelula”, a fost fotografiată într-o ipostază extrem de fierbinte. Șefania a arătat cu vârf și îndesat că, în sfârșit după atâtea ploi și vreme urâtă, vine vara.

Ștefania lui Speak este mereu o prezență răvășitoare. Cu un trup bine lucrat și un bust generos, ”Libelula” a postat adesea pe site-urile de socializare imagini extrem de îndrăznețe. Tânăra, care susține că nu are nimic de ascuns în ceea ce privește înfățișarea ei, este susținută întotdeauna de Speak, care este primul care îi comentează fotografiile sexy de pe internet. ”Noi femeile suntem fatale, suntem veninul bărbaţilor şi vă cucerim prin ceea ce facem. Avem cam un an şi şase luni, dar cred că avem un an de relaţie. (…) A fost foarte ciudat, pentru că că tipul cu care am filmat, care îmi este prieten, nu prea mă atingea și, la un moment dat, a strigat Speak: «Atinge-o, mă, că nu se vede pe cameră» (…). E și managerul meu, pe lângă faptul că îmi este iubit”, a povestit acum ceva vreme, Ștefania, într-o emisiune TV.

Cum a fost fotografiată ”Libelula” lui Speak

În timp ce fosta sa iubită, Adelina Pestrițu, era la spital pentru a aduce pe lume primul ei copil, Ștefania își expunea la soare trupul bronzat, într-un costum de sport perfect mulat. ”Revine vara”, a scris ea în dreptul unei imagini pe care a postat-o aproape în același timp cu fosta iubită a lui Speak. Cert este că Ștefan Sprianu chiar are gusturi la femei… brunete. Atât Adelina cât și Ștefania sunt extrem de atente atunci când vine vorba de silueta lor, iubesc tatuajele și… rămâne de văzut dacă și Ștefania adoră copiii! Până acum a făcut doar glume pe tema asta…

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×