Cum a comentat Ștefan Mandachi atacul lui Liviu Dragnea! Afaceristul din Suceava a refuzat să-i răspundă liderului PSD

Ștefan Mandachi, prima reacție după atacul lui Liviu Dragnea. Protestul #șîeu, inițiat de afacerist, a adus astăzi zeci de mii de oameni sub același gând. La orele 15:00 toți au protestat, încetând orice fel de activitate, pentru scopul ce i-a unit. Liderul Partidului Social Democrat a adus acuze asupra mișcării și desigur la adresa lui Ștefan Mandachi. „Nu comentez declarații politice pentru că nu fac politică. E problema lui”, a declarat acesta.

Ștefan Mandachi comentează atacul lui Liviu Dragnea

Ștefan Mandachi a reacționat la atacul lui Liviu Dragnea privind mișcarea #șîeu. „Sunt copleșit de solidaritatea care a fost între români astăzi. Sunt foarte multe companii din România care au reacționat pozitiv. Acele mari companii sau corporații care nu au manifestat pentru autostrăzi probabil că nu au nevoie de drumuri”, a spus omul de afaceri la Digi24. Președintele PSD l-a acuzat că acesta „face circ” și a afirmat faptul că mai bine dona banii cu care a construit metrul de autostradă în Moldova. „Nu vreau să comentez reacția asta: dacă sunt la 2 metri sub pământ nu mai pot să folosesc 100.000 de euro”, a răspuns Ștefan Mandachi acuzației. 

La orele 15:00 ale zilei de astăzi, 15 martie, omul de afaceri a dat startul protestului. „Dacă ești profesor, lasă elevii cu 15 minute mai mult în pauză, dacă ești zidar, lasă mistria jos pentru 15 minute, dacă ești șofer, trage mașina pe avarie pentru 15 minute, dacă vrei să pleci din România mai stai 15 minute. Vreau să dau startul manifestului național solidar românesc: 15 minute. Start!”

Ștefan Mandachi, despre atacul lui Liviu Dragnea

Ștefan Mandachi, mii de mulțumiri pentru cei care au susținut mișcarea #șîeu

Vă mulțumesc din inima mea celor prezenți. Vreau să mulțumesc sucevenilor, concetățenilor din Sf Ilie, țăranilor mei, polițiștilor, preoților, inginerilor, contabilor, oamenilor de rând. E un moment unic în istoria României. Nu am trăit niciodată un astfel de moment de solidaritate între toți românii, fie că fac parte dintr-un partid, fie că sunt doctori, avocați, sunt de altă profesie. Avem o șansă unică să restartam România acum. Am fost pesimist puțin când am spus cum ar fi dacă am fi un milion, 5 milioane. Din sursele pe care le am, suntem în jur de 13-14 milioane solidari. 99% din feedback e pozitiv, românii sunt, pentru prima dată după 30 de ani, uniți”, a spus sursa citată.