Cum a apărut Mihai Bobonete, după problemele de sănătate! Imaginea care i-a speriat pe fani

Fanii serialului Las Fierbinți s-au speriat când au văzut cum a apărut Mihai Bobonete, după problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă. După ce a fost operat de urgență din cauza unui pneumotorax masiv, actorul s-a fotografiat cu masca de oxigen și a postat poza pe contul personal de Instagram.

Mihai Bobonete se află în perioada de recuperare, dar se ține în continuare de glume, așa cum și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului. Actorul de comedie și-a făcut un selfie cu masca de oxigen pe care medicii i-au recomandat să o poarte atunci când simte nevoia, iar fanii s-au îngrijorat când au văzut poza pe Instagram, crezând că Mihai Bobonete are din nou probleme de sănătate. S-au mai liniștit după ce au văzut mesajul pe care Bobiță din Las Fierbinți l-a lăsat pe contul personal.

Bobonete s-a fotografiat cu masca de oxigen pe față

Mihai Bobonete se recuperează, după problemele de sănătate din ultima vreme

Am văzut First Man aseară și am început antrenamentul. Mă fac pilot de încercare la NASA. Încercarea moarte n-are! Fac o selecție de mesaje pe care să le duc pe Lună, dacă vrei să rămână ceva pentru posteritate sau pentru o civilizație din viitor, atunci scrie-mi aici și iau mesajul tău cu mine! Atenție! Să fie mic ca să poată încăpea într-un colțunaș!, este mesajul postat de Mihai Bobonete pe Instagram.

Mesajele fanilor au început repede să curgă. Unii i-au transmis multă sănătate, în timp ce alții s-au ținut de glume. Iată câteva dintre mesajele fanilor lui Bobonete: „Multa sănătate, Bobo!”; „Pari prea îmbătrânit”; „Să nu-ți lipsească zâmbetul când ajungi pe Lună”; „Lasă-l pe Geani acolo… poate face și el o combinație… știi ce zic?”; „Geani a încercat și el să fie cosmonaut.”