Cum a ajuns Lionel Messi să facă reclamă unei companii româneşti! Şi Simona Halep a promovat Banca Transilvania

Pare greu de crezut, dar Leo Messi folosește la cumpărături un card Transilvania! Cel puțin așa arată reclama pe care celebrul fotbalist a făcut-o pentru Mastercard.

Leo Messi face reclamă la Banca Transilvania

Așadar, fotbalistul argentinian Leo Messi, jucător al echipei Barcelona, face reclamă pentru Banca Transilvania și Mastercard într-un spot de 20 de secunde, în care apare plătind într-un magazin prin intermediul unui card bancar. Este un spot comercial Mastercard, pentru promovarea și a Băncii Transilvania.

„Poate nu ați crezut, dar e pe bune. Messi și-a luat STAR Card de la BT și plătește cu el peste tot. Reprize neîntrerupte de shopping all the way!”, se arată într-un mesaj al Băncii Transilvania.

Simona Halep a făcut reclamă și ea pentru Banca Transilvania

Lionel Messi a încasat în ultimii 10 ani nu mai puțin de 750 de milioane de dolari. În plus, argentinianul din atacul Barcelonei a fost sportivul cu cele mai mari încasări în 2019, 127 de milioane de dolari, dintre care 92 le-a primit doar de la Barcelona, din contract, sponsori și alte surse.

Messi este pe locul 3 într-un asemenea top, după Floyd Mayweather (915 milioane de dolari) și după rivalul Cristiano Ronaldo (800 de milioane de dolari).

Anterior, Banca Transilvania a fost promovată și de jucătoarea de tenis Simona Halep. În 2018, Banca Transilvania a devenit cea mai mare bancă locală, depășind BCR la nivelul primei poziții, după ce banca cu sediul în Cluj a cumpărat Bancpost.