Cui îi rămân averea și casa Tamarei Buciuceanu-Botez. Banii ajung la „Ionică”, cel care este nepotul din viața reală a fostei mari actrițe

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
15/10/2019, 19:06
Cui îi rămân averea și casa Tamarei Buciuceanu-Botez. Banii ajung la „Ionică”, cel care este nepotul din viața reală a fostei mari actrițe
Cine moștenește averea Tamarei Buciuceanu *foto: svnews.ro

Tamara Buciuceanu Botez a murit marți la vârsta de 90 de ani, la Spitalul Elias din Capitală. Actrița a fost internată la începutul lunii octombrie iar în ultimele zile starea sa de sănătate s-a agravat. Tamara nu a lăsat în urmă niciun copil și cum soțul ei a decedat înainte, cel mai probabil averea va reveni unei rude apropiate. Așadar, banii pe care i-a agonisit ar putea ajunge la actorul Mihai Constantin, cel care a jucat rolul lui „Ionică” în seria de filme „Liceenii”.

Cui îi rămâne averea Tamarei Buciuceanu-Botez

Unul dintre marile regrete ale actriței este că nu a avut copii. Astfel, Tamara Buciuceanu a fost căsătorită timp de 34 de ani cu medicul anestezist Alexandru Botez, care a decedat în 1996, fără să aibă împreună un urmaș:

„Pe soţul meu l-am cunoscut prin intermediul unei bune prietene, Graţiela. Mi-a spus că este un om serios, care sigur o să-mi placă. Şi aşa a fost! Ne-am căsătorit în 1962 şi am rămas împreună 33 de ani, până când el a plecat la Ceruri. Am fost o femeie de casă şi gospodină. Alexandru mi-a respectat şi mi-a iubit foarte mult cariera. La un moment dat mi-a spus: «Dragă, eu mă mulţumesc şi cu titlul de prinţ consort». Era un doctor excelent, un om serios, care mi-a înţeles destinul. De un timp mă întristez când mă gândesc la cei care puteau să mai stea lângă mine şi nu mai sunt: soţul, fratele, cumnatul, colegii cu care am împărţit scena. Nu o să-i uit niciodată şi mă rog ca Dumnezeu să îi aşeze acolo sunt sunt cei drepţi”, a povestit Tamara Buciuceanu-Botez într-un interviu pentru revista Taifasuri.

Cine moștenește averea Tamarei Buciuceanu
Cine moștenește averea Tamarei Buciuceanu *foto: agerpres

Actorul Mihai Constantin, cel mai probabil va fi moștenitorul averii mătușii sale

Astfel, cel ma iprobabil averea revine lui „Ionică” din Liceenii, actorul Mihai Constantin. Acesta este fiul Iuliei Buciuceanu, sora Tamarei, una dintre cele mai mari cântărețe de operă din România. Iulia Buciuceanu a fost căsătorită cu marele actor George Constantin. Din această relație s-a născut Mihai, care avea să calce peste ani pe urmele tatălui său. La sfârșitul anilor ’80, Mihai Constantin avea să-i dea replica mătușii sale, în cel mai savuros cuplu elev-profesor din cinematografia românească.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×