Cu cine a fost înlocuită Mihaela Rădulescu la o emisiune la ProTV

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/07/2015, 09:12
Cu cine a fost înlocuită Mihaela Rădulescu la o emisiune la ProTV GALERIE FOTO

Postul din Pache Protopopescu pregăteşte un show de tipul „Surprize, surprize”, ce ar urma să fie difuzat din această toamnă. În primă fază, s-a speculat că prezentatoarea acestei emisiuni ar fi Mihaela Rădulescu.

Totuşi, Amalia Enache, jurnalista care prezintă Ştirile Pro TV de noapte, este în cărţi pentru emisiunea cu “surprize” aflată în pregătire la Pro TV – un show după un format BBC. Pro TV mai analizează mai multe nume pentru prezentare (printre care şi Iulia Vântur), dar varianta cu Amalia Enache este preferată de producătorii care pregătesc formatul, potrivit paginadamedia.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Programul ia în calcul un format internaţional, cel mai probabil Tonight’s the night, un show BBC. Tonight’s the night este o emisiune difuzată de BBC pentru prima dată în 2009. Este un show în care surprizele au un rol central. Potrivit prezentării de pe site-ul BBC, emisiunea îmbină performanţele unor artişti cunoscuţi cu momentele în care oamenii obişnuiţi îşi văd dorinţele împlinite.

Sursa: Realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×