Cruduţa face economii pentru Nilă! De unde îşi cumpără haine

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
13/05/2014, 08:48
Cruduţa face economii pentru Nilă! De unde îşi cumpără haine

Daniela Crudu este una dintre cele mai de succes staruri Tv ale noii generaţii. Şi, cu toate că nu se poate plânge de probleme financiare, frumoasa brunetă ştie valoarea banului muncit şi nu pare dispusă să îl arunce pe fereastră aşa cum fac alte frumuseţi din showbiz-ul mioritic.

De când se iubeşte cu fotbalistul Mihai Costea, Daniela a încercat tot posibilul să arate că s-a schimbat: nu mai iese în cluburi, a renunţat la unele prietene de-ale sale şi la anturajul pe care îl avea şi pare să  nu îşi vadă decât de muncă şi de casă. Mai mult decât atât, spre deosebire de alte vedete care se laudă cu achiziţii de mii de euro când vine vorba de haine, Daniela Crudu ştie să facă economii, coprezentatoarea Super Bingo părând de părere că risipirea banilor pe „cârpiţe” este inutilă, cu atât mai mult cu cât ea este acum cea care aduce bani în casă (iubitul ei, fotbalistul Mihai Costea, este în căutarea unei echipe care să-i dorească serviciile).


De altfel, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe vedetă, însoţită de sora ei mai mică, blonda Anamaria, la o sesiune de cumpărături care a avut loc nu într-un mall de fiţe de prin Bucureşti, ci într-unul dintre magazinele cu haine foarte ieftine, din zona Gării Basarab. Cele două, părând de-a dreptul încântate de relaxarea oferită de shopping, au plecat fericite de la magazinul cu pricina şi s-au îndreptat direct spre casă loc unde, cu siguranţă, au făcut „parada modei” admirându-se reciproc pentru cumpărăturile făcute.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×