Criticata dur, dupa ce a pozat topless!

Maria Cristina   
în Stiri mondene
07/06/2018, 17:55
Criticata dur, dupa ce a pozat topless! GALERIE FOTO

Criticata dur, dupa ce a pozat topless! Vezi imaginile cu o ispită de la Insula iubirii care au stârnit reacții aprinse printre telespectatori – Maria Ilioiu a șocat pe toată lumea după ce a pozat topless. Bărbații au intrat în „fibrilații”, iar reacțiile au curs fără oprire.

Maria Ilioiu s-a lăsat fotografiată în timp ce pregătea micul dejun. Ispita de la „Insula Iubirii” era topless și purta o pereche de bikini foarte sexy. Iubitul ei a fost cel care a pozat-o când stătea cu spatele la el și punea un ou în tigaie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Imaginea fierbinte nu i-a încins pe toți, iar Maria Ilioiu a stârnit și reacții acide și de invidie.

“Wow, ce gospodină ești!”, “Cum să postezi poze de genul ăsta…?!? Ești o femeie pe care cei din mass-media o cunosc… ai și fani… PĂCAT! RESPECTĂ-TE! Nu arăta ceva ce trebuie să vadă doar iubitul/soțul tău! ? #doar_o_parere”, “Dacă ai fi avut o iubită, nu știu cât de mândru ai fi dacă ar posta poze în chiloți și juma’ de țâț㔓Love you sweet girl (n.r.: Te iubesc, fată dulce)” sunt patru dintre mesajele lăsate de fanii vedetei.

Închide ×