Categorie: Autor:

Cristina Țopescu, mesaj emoționant pentru tatăl său, în ziua în care s-ar fi aniversat: „Suntem mulți în urma lui”

Cristina Țopescu a transmis un mesaj extrem de emoționant în ziua aniversării tatălui său. Amintim că acesta s-a stins din viață pe 15 mai, anul trecut. Cristian Țopescu a murit la vârsta de 81 de ani. Acesta a fost unul dintre cei mai mari comentatori sportivi.  „Medicii îi resuscitează trupul şi le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, înca mai sper !, a fost mesajul Cristinei Țopescu în momentul în care starea de sănătate a tatălui său se agravase.

Cristina Țopescu, mesaj emoționant pentru tatăl său, care a decedat în urmă cu un an

„Azi e ziua lui. 26 martie. Suntem mulți în urma lui, suntem mulți care îl iubim. Aici e și fratele meu mijlociu, fratele cel mic și unul dintre cei doi nepoței. Sunt tare frumoși și buni amândoi?”, a fost mesajul jurnalistei din dreptul unei poze alături de legendarul comentator sportiv.

Tatăl acesteia a primit în luna martie a anului 2017 decorul cu Ordinul „Steaua României”, din partea lui Klaus Iohannis. Cristian Țopescu a mai primit și: Ordinul Meritul Sportiv, Ordinul Olimpic Colanul de Aur şi Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler.

Cristina Țopescu, mesaj emoționant de aniversarea tatălui său

Cristian Țopescu a murit pe 15 mai

Ultima săptămână de viață a acestuia a petrecut-o în spitalul Elias, unde starea sa de sănătate s-a degradat în permanență. Cu toate că familia gândea pozitiv și avea credința că o să-și revină, soarta a decis altfel. „Tatal meu luptă, este un luptător.

Toata viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnădejde: viaţa e o luptă, deci te luptă ! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lăsa, nu abandona! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult !”,  a scris Cristina Țopescu înainte ca acesata să se stingă din viață.