Categorie: Autor:

Cristina Șișcanu se descurcă greu cu cumpărăturile din cauza COVID-19: ”Nu e ușor”

Cristina Șișcanu se află în izolare la domiciliu, dar a mărturisit că îi foarte greu atunci când la cumpărături pentru că trebuie să achiziționeze cele necesare atât pentru familia ei, cât și pentru părinți. Vedeta a ieșit de două ori până acum la supermarket, dar nu a avut o misiune tocmai ușoară.

Soția lui Mădălin Ionescu, cumpărături majore pentru un întreg regiment

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Șișcanu a mărturisit că fiecare drum la supermarket o obosește enorm pentru că este nevoită să achiziționeze cele necesare atât pentru familia sa, cât și părinții care locuiesc împreună cu ea și soțul ei Mădălin Augustin Ionescu.

„Nu e ușor, noi suntem o familie mare, pentru că sunt și părinții mei la noi, practic suntem două familii în casă, cu copii, cu doi câini mari, deci atunci când mergem la cumpărături nu este simplu”, a spus fosta concurentă de la „Survivor România” pentru viva.ro.

Cristina Șișcanu iese la cumpărături o dată pe săptămână

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a declarat că a ieșit din casă de două ori până acum și încearcă să meargă la cumpărături o dată la 7 zile. Vedeta nu are o misiune ușoară pentru că trebuie să cumpere cele necesare pentru două familii și doi câini.

„Mergem la cumpărături o dată la șapte zile, până acum am fost de două ori. Prima dată am fost eu singură și mi-a fost destul de greu, pentru că, repet, suntem o familie mare. Dacă iei detergenți, hârtie igienică, prosop de bucătărie, sunt deja cumpărături voluminoase și ocupă spațiu.

De exemplu, prima și a doua oară am umplut un căruciorul cu diverse, de la produse pentru curățenie până la alimente”, a mărturisit vedeta, potrivit sursei menționate anterior.

În ceea ce privește motivul pentru care Cristina Șișcanu a ieșit a doua oară la cumpărături alături de soțul ei a ținut să sublinieze faptul că nu dorește să-și expună părinții care sunt mai în vârstă. În plus, vedeta a încercat pe cât posibil să petreacă cât mai puțin timp în supermarket și s-a echipat corespunzător pentru a evita să ia virusul.

„Prima dată când am fost singură nu mi-a fost ușor, am gestionat destul de greu situația, a trebuit să petrec mult timp în supermarket. A doua oară, duminica trecută, am fost cu Mădălin.

Știu că s-au creat discuții pe rețelele de socializare legat de faptul că am mers amândoi. Păi am mers doi că suntem două familii, de aia. Dacă se ducea mama să facă cumpărături pentru ea și pentru tata era același lucru.

Ca să nu-i expun pe ei, că sunt mai în vârstă, a mers Mădălin cu mine. Am făcut totul rapid, ca să nu stăm foarte mult în supermarket”, a mai precizat fosta concurentă de la „Survivor România”.