Cristina Bălan s-a luptat teribil cu depresia! ”Mi s-a propus să-mi omor copiii”

în Stiri mondene
22/04/2018, 22:38
Cristina Bălan s-a luptat teribil cu depresia! ”Mi s-a propus să-mi omor copiii” GALERIE FOTO
Cristina Bălan s-a luptat cu depresia

Cântă, dansează, are mii de fani, dar a suferit cumplit. ”Boala mileniului” a pus stăpânire pe ea. Vorbim despre cântăreața Cristina Bălan, câștigătoarea concursului ”Vocea României”, care a făcut mărturisiri tulburătoare în cadrul campaniei Știrile PRO TV ”Rătăcit în sine. Depresia, boala mileniului”.

Aceasta a mărturisit că problemele emoționale au început în momentul în care medicii i-au spus că există suspiciunea ca unul dintre gemenii ei să aibă sindrom Down și i-au recomandat să facă avort. A fost declikul care i-a declanșat problemele grave de sănătate.

Cristina Bălan s-a luptat cu depresia. ”Mi s-a pus aşa un întuneric”

”Tind să cred că s-a întâmplat în momentul în care mi s-a propus să-mi omor copiii. Ăla a fost pentru mine un declick foarte nasol, pentru că atunci când mi s-a pus în vedere că există o suspiciune de sindrom Down la unul din gemeni. Se propune avortul medicinal, care în teorie sună foarte bine. Medicinal sună curat, dar înseamnă să ţi se provoace o naştere normală şi copiii să fie lăsaţi să moară. Conştientizând toată treaba asta pur şi simlu mi s-a pus aşa un întuneric. Aveam şi eu o burtică de gravidă, aveam doi copii care mişcau, aveau nume”, a spus Cristina. Interviul complet îl puteți urmări luni, la Pro TV, de la ora 17:00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×