Cristian Tudor Popescu, taxat aspru de Mihai Morar: „Personaj urât, ofilit, odios!”

Gabriel Esanu   
în Hotnews
24/09/2017, 00:00
Cristian Tudor Popescu, taxat aspru de Mihai Morar: „Personaj urât, ofilit, odios!”

Este scandal în media! CTP, făcut praf de Mihai Morar. Realizatorul TV a răspuns, într-un comentariu dezaprobator pe pagina sa de facebook, la afirmaţia recentă a jurnalistului Cristian Tudor Popescu, potrivit căreia, „oamenii fac copii atunci când sunt nemulţumiţi de viaţa lor”.

„Ce personaj urât, ofilit, odios! Nu mă preocupă deloc gândirea lui slută. Consider că e, mai degrabă, demn de milă. Mă îngrijorează zâmbetul nătâng al moderatorului, care nu numai că nu are o reacţie, dar nici măcar nu îi cere bătrânului demn de milă o explicaţie. Cu tristeţe,
Un tată mai sărac, care a făcut copii ca să nu ajungă să îmbătrânească în gândire atât de hâd”, a scris Mihai Morar pe Facebook.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Nu este primul scandal în care este implicat Cristian Tudor Popescu. Reputatul jurnalist a intrat în conflict cu mai multe persoane din media şi din sport. Radu Banciu, Moise Guran, Ilie Năstase şi Cosmin Prelipceanu au avut şi ei contre serioase cu Popescu.

Închide ×