Cristian Țopescu este internat la terapie intensivă! Medicii depun eforturi mari!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
09/05/2018, 15:48
Cristian Țopescu este internat la terapie intensivă! Medicii depun eforturi mari!
Cristian Țopescu este internat la terapie intensivă

Îndrăgitul comentator sportiv Cristian Țopescu a trecut prin clipe de groază! Apropiații, dar chiar și medicii, au crezut că îl vor pierde pe cunoscutul jurnalist. Cristian Țopescu a trecut însă de perioada critică, se află internat la terapie intensivă, însă a început să vorbească cu medicii!

Surse de la Spitalul Elias au mărturisit pentru cancan.ro că Țopescu se luptă cu afecțiuni neurologice grave și, din păcate, a fost nevoie de o internare de urgență, iar medicii i-au și făcut primele investigații!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cristian Țopescu este internat la terapie intensivă și a început să vorbească

“În acest moment, Cristian Țopescu este la terapie intensivă! Timp de o oră și jumătate, starea lui a fost una extrem de gravă și doctorii chiar erau sceptici! Din fericire, după ce a fost pus pe un tratament medicamentos intravenos, el și-a revenit și, acum, este un pic mai bine! Mai mult, a și început să comunice cu medicii”, au dezvăluit persoane de la fața locului.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×