Cristian Boureanu, condamnat în dosarul agresării unui polițist!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
20/06/2018, 14:33
Cristian Boureanu, condamnat în dosarul agresării unui polițist! GALERIE FOTO
Cristian Boureanu, condamnat pentru ultraj (1)

Cristian Boureanu și-a aflat sentința în dosarul în care a fost acuzat că a lovit un polițist! Fostul deputat Cristian Boureanu a fost condamnat la doi ani și două luni de închisoare cu suspendare! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Fostul parlamentar trebuie să plătească și 7 000 de euro daune morale. Decizia instanței nu este însă definitivă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cristian Boureanu, condamnat! Decizia nu este definitivă

Cristian Boureanu a fost trimis în judecată în luna iulie a anului trecut, fiind acuzat că a agresat un polițist rutier. Totul după ce, într-o noapte, mașina în care se aflau fostul deputat și iubita sa a fost oprită în trafic de un echipaj de poliţie rutieră. În rechizitoriul procurorilor se arată că Boureanu „s-a manifestat violent, la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stânga, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 15-20 zile de îngrijiri medicale”.

Închide ×