Criminalul din pădurea Pacea a revenit la locul crimei! S-a așezat în genunchi și…

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
08/06/2018, 18:55
Criminalul din pădurea Pacea a revenit la locul crimei! S-a așezat în genunchi și…
Crima din padurea pacea

Dosarul crimei din Pădurea Pacea se pare că este departe de a fi rezolvat! Petronela a fost ucisa cu bestialitate într-o pădure din Botoșani cu 32 de lovituri de cuțit. Cazul este unul foarte complicat, Bogdan Ionel, principalul suspect, dând polițiștilor de mai multe ori informații contradictorii.

Petronela Mihalachi a fost gasita moarta pe data de 23 aprilie, dupa ce suferise nu mai putin de 32 de lovituri de cutit. Suspectul principal in acest caz a fost, de la bun inceput, Bogan Ionel, un tanar fotograf in varsta de 16 ani. El a fost arestat la scurt timp dupa comiterea teribilei infractiuni.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Crima din pădurea Pacea, reconstituită

Conform BZI, Bogdan Petronel s-a intors la locul faptei insotit de procurori si politisti criminalisti. Ucigasul le-a descris pas cu pas cum a omorat-o pe Petronela. I-a fost pus la dispozitie un manechin, iar el s-a asezat in genunchi si a aratat anchetatorilor cum s-a intamplat totul.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×