Criminalul din Botoșani a așteptat poliția acasă! Detalii cutremurătoare!

în Stiri de ultima ora
29/04/2018, 15:49
Criminalul din Botoșani a așteptat poliția acasă! Detalii cutremurătoare!
Criminalul din Botoșani a așteptat poliția acasă

A ucis cu sânge rece, mai ceva decât în filmele de groază, apoi criminalul din Botoșani a așteptat liniștit poliția acasă. Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul fetei de 18 ani ucisă de amicul ei fotograf în vârstă de 16 ani.

După ce ar fi ucis-o cu sânge rece, cu 30 de lovituri de cuțit, Bogdan și-a pus sculele foto în geantă, și-a pus și cuțitul lângă ele și a chemat un taxi pentru a ajunge acasă. Acesta avea hainele pline de sânge, iar când taximetristul l-a întrebat ce s-a întâmplat, a spus că a căzut în pădure și s-a accidentat.

Criminalul din Botoșani a așteptat poliția acasă. Avea mereu un cuțit la el

Ajuns acasă, adolescentul și-a pus haine curate pe el și a așteptat liniștit să vină polițiștii.
„Când am ajuns la el, stătea liniștit în casă. Probabil realizase ce nenorocire făcuse și parcă ne aștepta. Se schimbase de hainele pline de sânge cu care fusese îmbrăcat când a ucis. Dar nu a încercat să le curețe, să le spele. Ni le-a predat imediat, o dată cu arma crimei, un cuțit de bucătărie cu lama de vreo 20 de centimetri. Cuțitul îl purta mereu la el pentru că, ne-a spus, ar fi pasionat să cioplească lemne”, au povestit surse din anchetă, conform botoșăneanul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×