Criminala de la metrou are halucinaţii! Decizie de ultimă oră!

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
02/04/2018, 16:30
Criminala de la metrou are halucinaţii! Decizie de ultimă oră!

Criminala de la metrou le dă psihiatrilor peste cap standardele profesionale! Magdalena Şerban, femeia care a fost declarată aptă, în urmă cu ceva timp, a fost dusă iar la spital, pentru o nouă expertiză psihiatrică.

Criminala care a împins pe şinele metroului o tânără însărcinată se pare că are halucinaţii grave! Colegele ei de celulă au fost cele care au sesizat autorităţile. 

Magdalena Şerban, dusă la Spitalul Penitenciarului Jilava

Femeia a fost dusă deja la Spitalul Penitenciarului Jilava, iar medicii îi vor face o nouă expertiză pentru a stabili dacă avea sau nu discernământ atunci când a aruncat-o pe tânără în faţa metroului.

Ştirea MOMENTULUI

Zilele Bucureștiului 2018! În Piața Constituției îi veți găsi pe Rod Stewart și Gheorghe Zamfir

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.