Crimă sângeroasă urmată de o sinucidere la Secţia Psihiatrie a Spitalului din Slatina!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
04/03/2018, 10:26
Crimă sângeroasă urmată de o sinucidere la Secţia Psihiatrie a Spitalului din Slatina!

Un infirmier de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a ucis o asistentă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după care s-a sinucis. Se pare că cei doi aveau o relaţie amoroasă. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că va trimite o echipă de verificare la Spitalul din Slatina.

„O echipă va merge la Slatina şi va verifica din punctul nostru de vedere cum s-au petrecut aceste lucruri oribile. Am discutat cu managerul instituţiei care m-a asigurat că actul medical nu va avea de suferit, că pacientii au fost izolaţi în acele momente şi nu au aflat prea multe” a declarat Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, la Realitatea TV.

Crimă urmată de o sinucidere la Secţia Psihiatrie Slatina

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 12.30, femeia de 45 de ani a intrat în sala de tratament cu o cafea, urmată de bărbatul de 54 de ani. Cei doi ar fi blocat uşa cu un pat, iar mai târziu colegii lor au auzit ţipete din camera respectivă. Personalul medical a bătut la uşă, nu li s-a deschis, astfel că au chemat pompierii ca să o deblocheze. Au spart uşa şi au găsit-o pe femeie cu şapte lovituri de cuţit în spate şi trei în gât, iar bărbatul cu venele tăiate, dar şi cu o plagă în zona gâtului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×