Crima oribilă din Baia Mare reînvie o legendă! Oamenii dau vina pe „Îngerii Negri”

în Stiri de ultima ora
03/05/2018, 13:23
Crima oribilă din Baia Mare reînvie o legendă! Oamenii dau vina pe „Îngerii Negri”
Crima oribilă din Baia Mare reînvie o legendă

Legenda „Îngerilor Negri”, reînviată în Baia Mare, după uciderea înfiorătoare a unei fetiţe de doar cinci ani, care a fost violată, mutilată și ucisă. Legenda „Îngerilor Negri” din Baia Mare a speriat mai multe generații de copii, în anii 80-90. Povestea a început cu mai multe crime teribile care au avut loc în 1980, cazuri care au rămas cu autor necunoscut până în zilele noastre.

Aceste crime oribile au fost puse pe seama unei organizații secrete intitulată „Îngerii Negri”, care ar fi fost o „brigadă a morții” formată din indivizi îmbrăcați în negru, care se ascundeau pe sub poduri și în canalizarea orașului și care răpeau și ucideau copii.

Crima oribilă din Baia Mare reînvie o legendă macabră

Legenda a fost foarte răspândită, mai ales în anii Revoluției. Atunci au început să apară să apară grafitti pe zidurile din Baia Mare, cu însemne atribuite organizației. Unii băimăreni cred că ucigașii se antrenau seara pe acoperișul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, iar noaptea plecau în căutarea de noi victime. Legenda spune că indivizii intrau peste familii în casă, ucidean și prăduiau. Legenda revine în actualitate atunci când are loc câte o tragedie de genul celei care a avut loc acum câteva zile şi care nu au un vinovat.

Criminalul fetiței a fost prins

Cel care a ucis-o pe Estera este un tânăr de 16 ani, de etnie romă. Băiatul a recunoscut că a consumat droguri înainte de comiterea oribilei fapte. Acum, toți oamenii din cartier vorbesc despre ce l-a influiențat să recurgă la un astfel de gest. Pe lângă substanțele halucinante, orice poveste misterioasă este o variantă pentru localnici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×