A crezut că are în faţa ochilor un monstru când a mers în spatele casei. A făcut repede poze. „Avea peste doi metri…”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
19/10/2017, 22:15
A crezut că are în faţa ochilor un monstru când a mers în spatele casei. A făcut repede poze. „Avea peste doi metri…” GALERIE FOTO

Un tânăr a mers în vizită la bunica lui, iar când a ajuns în spatele casei bătrânei a înlemnit, în clipa în care s-a întâlnit cu o creatură bizară. Iniţial el a crezut că nu vede bine şi s-a speriat, dar şi-a scos telefonul pentru a face câteva poze, pentru că nimeni nu l-ar fi crezut altfel, dacă ar fi povestit doar cele întâmplate.

Vezi pozele sus în GALERIA FOTO

În faţa ochilor el avea un cangur de mari dimensiuni, de peste doi metri şi care cântărea peste 100 de kilograme. Mai mult, animalul arăta foarte înfricoşător, asta deoarece tânărul a mărturisit că „părea că merge des la sală, avea un trup plin de muşchi”.

„Eram împreună cu câinele meu când am văzut cangurul. Pur şi simplu stătea în apă şi se relaxa. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva. Iniţial am văzut cum mă priveşte şi m-am speriat. I-am făcut câteva poze, dar s-a ridicat şi a venit încet spre mine, aşa că am fugit”, a mai spus Jackson, potrivit news.com.au.

Fotografiile au devenit rapid virale în momentul în care Jackson le-a făcut publice pe contul său de Twitter.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×