Cream, adevărul despre ce se întâmplă la Exatlon: „M-am apropiat de Cătălin Cazacu!”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
05/05/2018, 20:53
Cream, adevărul despre ce se întâmplă la Exatlon: „M-am apropiat de Cătălin Cazacu!” GALERIE FOTO

Toată lumea a bârfit despre relaţia dintre Claudia Pavel şi Cătălin Cazacu. Cream a rupt tăcerea la trei luni de la revenirea în România. Adevărul despre ce se întâmpla la Exatlon, când concurenţii rămân singuri în casă!

Adevărul despre ce se întâmplă la Exatlon! „La nivel fizic…”

Cătălin îmi este un om foarte drag şi cu siguranţă există o prietenie sinceră între noi. Ne-am susţinut. La nivel fizic nu s-a întâmplat nimic decât o strângere de mână şi de o îmbrăţişare. (…) Până la urma noi acolo nu ne aveam decât unii pe ceilalţi. (…) Nu, nu-l ştiam de dinainte. El s-a apropiat de Giani foarte mult. Aşa a fost să fie, ca eu cu băieţii să petrecem foarte mult timp împreună. 

Eu îl susţin din tot sufletul să nu vină acasă. (…) Nu aş avea de ce să nu rămân în aceaste relaţii cu Cătălin. E firesc să se facă speculaţii. Am avut anumite apropieri într-un reality show. (….) Eu consider că 5 săptămâni trăite acolo cu un om, fără telefon, fără alte distracţii, cred că sunt echivalentul unui an petrecut aici. Cred că timp de 5 săptămâni nu ai cum să nu îţi scape ceva. (…) Bunătatea lui, este un om real. A fost lângă mine, dar şi lângă fiecare membru al echipei noastre. Nu am avut cum să nu ne apropiem”, a declarat Claudia Pavel pentru Revista Viva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×