Corina Chiriac, doamna muzicii ușoare românești, la o lună după accident

Maria Cristina   
în Stiri mondene
07/06/2018, 12:31
Corina Chiriac, doamna muzicii ușoare românești, la o lună după accident GALERIE FOTO

Corina Chiriac, doamna muzicii ușoare românești, la o lună după accident – În urmă cu o lună, iubita și îndrăgita artistă anunța printr-un mesaj pe Facebook ca a suferit un accident.

„Dragi prieteni, am doua veşti: una bună şi una „nebună”: pe care să o spun prima? Hai să începem cu aia „ne-bună” . Totdeauna am fost activă, repezită şi gata să fac 100 de lucruri într-o clipă. Dar uite că am alunecat pe nişte trepte ude şi am facut „buba” la piciorul drept. Nu am voie să calc pe el vreo câteva săptămâni… Vestea bună e că „am voie să filmez, să fac glume şi să mă revăd cu artiţti dragi”, este mesajul postat de Corina Chiriac.

Ei bine, Corina Chiriac se simt bine acum și este pregătită de vacanță.

„Dragi prieteni, am incheiat de curind filmarile acestui sezon al emisiunii Opriti Timpul. Ultima emisiune noua va intra pe 10 Iunie.
Va invit totusi ca pe parcursul verii 2018, sa urmariti in fiecare Duminica la ora 13:00 reluari din editiile deja filmate cu mult drag pentru voi.
Multumesc fiecaruia dintre voi pentru urarile de bine, ele si-au indeplinit cu bine rostul !!!
Multumesc Bunului Dumnezeu pentru Darurile Sale de Viata si de Sanatate !
Multumesc fiecarei persoane care m-a ajutat in incercarea prin care am trecut.
Multumesc doamnei Paula Neagu pentru toate rochiile frumoase create pentru mine in ultimul an, inclusiv pentru aceasta inflorata !
Va doresc tuturor vacanta placuta si Doamne Ajuta sa ne revedem sanatosi ”, a scris Corina Chiriac pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×