Kim Jong-Un se pregăteşte de război! Şi-a mutat armata la graniţe!

Filon Stan   
în Hotnews
26/09/2017, 10:37
Kim Jong-Un se pregăteşte de război! Şi-a mutat armata la graniţe!

Coreea de Nord se pregăteşte de război, după ce reprezentanţii Phenianului au spus că Statele Unite au declarat război Coreei de Nord. Mai multe bombardiere americane au zburat mai departe la nord de zona demilitarizată dintre cele două state coreene decât în orice altă misiune din secolul 21!

Kim Jong-Un a mutat avioane şi şi-a întărit apărarea după misiunile unor bombardiere americane B-1B în peninsula coreeană la sfârşitul săptămânii trecute, a dezvăluit spionajul sud-coreean agenţiei Yonhap, preluate marţi de Reuters. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Coreea de Nord se pregateşte de război! Bombardierele americane irită Phenianul

Un raport al serviciului de informaţii din Coreea de Sud arată că Statele Unite par să fi făcut cunoscut intenţionat traseul bombardierelor, deoarece Coreea de Nord nu părea să fie pregătită. Avioanele militare americane au zburat mai departe la nord de zona demilitarizată dintre cele două state coreene decât în orice altă misiune din secolul 21, a declarat la momentul respectiv o purtătoare de cuvânt a Departamentului Apărării de la Washington.

Serviciul Naţional de Informaţii al Coreei de Sud nu a confirmat imediat agenţiei Reuters existenţa raportului, anunţă Agerpres. Coreea de Nord a susţinut luni, prin ministrul său de externe, că Statele Unite i-au declarat război şi că prin urmare Phenianul este îndreptăţit să ia contramăsuri, inclusiv doborârea bombardierelor americane în afara spaţiului militar nord-coreean.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×