Copilul criminal, fiu de tenor cu cazier! Tatăl său și-a torturat primul copil!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
30/05/2018, 16:17
Copilul criminal, fiu de tenor cu cazier! Tatăl său și-a torturat primul copil!
Copilul criminal, fiu de tenor cu cazier

Copilul criminal din București se pare că suferă de ADHD și este un copil violent! Vecinii spun că îi bătea cu pietre pe ceilalți copii și vorbea foarte urât!

Băiatul de doar nouă ani care și-a ucis bunica din cauză că nu l-a lăsat să stea la calculator provine însă dintr-o familie de intelectuali. Mama sa este medic oncolog, iar tatăl său este cântăreț de operă. Acesta din urmă are cazier. Tenorul a fost condamnat la patru ani de închisoare, după ce și-a bătut grav copilul din prima căsnicie, potrivit cancan.ro. Mai mult, a fost acuzat și de o verișoară de-a sa de viol!

Copilul criminal, fiu de tenor cu cazier

Chiar dacă vorbim despre o crimă, băiatul nu va ajunge la închisoare, deoarece copiii până în 14 ani nu răspund penal şi au nevoie de terapie. Poliţiştii spun că băiatul ar suferi de tulburări de comportament, însă doar psihiatrii vor putea stabili ce a declanşat atacul asupra bunicii lui. Ancheta în acest caz a fost preluată de poliţiştii de la omoruri, care îl vor audia pe copil în speranţa că vor lămuri lucrurile. Minorul va fi supus unei expertize psihiatrice.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×