Copil strivit de cruce, în cimitir! Micuțul aprindea o lumânare pentru frățiorul său!

în Stiri de ultima ora
28/04/2018, 17:33
Copil strivit de cruce, în cimitir! Micuțul aprindea o lumânare pentru frățiorul său!
Copil strivit de cruce, în cimitir!

La un pas de tragedie! Un copil de doar opt ani a fost strivit de o cruce de piatră, într-un cimitir, chiar când ducea o floare la mormântul frățiorului său, care ar fi împlinit în acea zi 10 ani!

Incidentul s-a petrecut într-un cimitir din Cluj-Napoca, iar norocul copilului a fost că monumentul funerar nu l-a lovit în cap. Totuși, acesta a ajuns la spital cu fractură de bazin!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Copilul strivit de cruce, în cimitir, a ajuns la spital!

„Ieri am fost cu baiatelul meu de 8 ani în cimitir, să ducem o florare frățiorului lui, care ar fi avut 10 ani. Când să ieșim dintre morminte, o cruce de piatră a căzut peste el și l-a strivit. Abia am ridicat piatra, cu mama, ca să poată ieși de sub ea. Am fugit cu el la UPU. Suntem internați sub supraveghere. Are fractură de bazin. Cineva trebuie să răspundă pentru că băiatul meu era să moară acolo”, a povestit, supărata, mama copilului, potrivit stiridecluj.ro. În urma acestui incident nefericit, clujeanca a depus plângere Poliția Cluj.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×