FOTO & VIDEO INCREDIBIL. Tone de gunoaie scoase din apartamentul unui constănţean. De câţi ani aduna

Alex Bradescu   
în Hotnews
10/10/2017, 01:15
FOTO & VIDEO INCREDIBIL. Tone de gunoaie scoase din apartamentul unui constănţean. De câţi ani aduna GALERIE FOTO

Povestea e cea pe care am auzit-o de mai multe ori: vecinii au reclamat ani la rând mirosul de pe casa scării, gândacii şi şobolanii strânşi în casa bărbatului, fost navigator, care a adunat timp de 16 ani lucruri de la ghena de gunoi. Numai luni s-a întâmplat ceva ieşit din comun: un maldăr de gunoaie s-a prăbuşit peste proprietar,blocându-i ieşirea din casă.

Bărbatul a strigat după ajutor, iar vecinii au reuşit, cu greu, să-l elibereze. Dându-şi seama că nu poate continua în acest fel, acesta a fost de acord cu intervenţia unei societăţi de salubrizare. Iar angajaţii firmei au venit şi, în primul rând, şi-au făcut cruce când au văzut cu ce aveau de-a face.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Constanţa, gunoaie până la tavan

Au fost nevoiţi să scoată o cantitate uriaşă de cutii, PET-uri, cartoane şi gunoaie menajere. Au lucrat chiar pentru câteva ore, cu măşti pe faţă, pentru că mirosul era dincolo de orice închipuire. „Am adus până acum trei basculante de zece metri cubi fiecare şi cred că trebuie să mai aducem”, a fost declaraţia reprezentanului firmei de salubritate, pentru Ziua de Constanţa.

Acesta şi-a spus şi părerea despre proprietarul casei: „Pare perfect sănătos, dar spune că i se fac farmece şi adună de 16 ani gunoaie! Apartamentul este cu trei camere şi nu se mai putea intra în niciuna”. „Noi trăim în teroare. Păzim în fiecare seară să nu intre în casă vreun şobolan sau vreun gândac. Nu mai zic de miros”, a fost declaraţia unei vecine.  

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×