Concurentul de la Exatlon care a participat la construcția hotelului de lux al lui Radu Mazăre, din Madagascar

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/03/2019, 22:48
Concurentul de la Exatlon care a participat la construcția hotelului de lux al lui Radu Mazăre, din Madagascar GALERIE FOTO
Călin Șerban este concurentul Exatlon care a ajutat la construcția unui hotel din Madagascar a lui Radu Mazăre!

Un concurent de la Exatlon a povestit cum a contribuit la construirea hotelului lui Radu Mazăre, din Madagascar. Călin Șerban, coechipierul Faimoșilor, este cunoscut ca fiind primul instructor de Kitesurfing din țara noastă. Acesta a oferit detalii despre momentul în care a ajutat la construirea hotelului controversatului fost edil al Constanței.  Iată cum a decurs totul!

Călin Șerban, concurent Exatlon, l-a ajutat pe Radu Mazăre la construirea unui hotel din Madagascar

Călin, din echipa Faimoșilor de la Exatlon 3, a fost partener cu nimeni altul decât Radu Mazăre. Acesta a ajutat la construirea resortului din Madagascar al fostului edil al Constanței, potrivit WowBizz. În cadrul unui interviu, Călin Șerban a povestit despre cum a ajuns să lucreze pentru Mazăre. ”Prin 2003 l-am cunoscut pe Radu Mazăre. Venea pe plajă la noi destul de des, era cu sportul. A văzut despre ce este vorba, i-am explicat în câteva cuvinte. În timp am devenit foarte bun prieten cu Radu.”

Concurentul care l-a ajutat pe Mazăre să construiască un hotel în Madagascar
Concurentul care l-a ajutat pe Mazăre să construiască un hotel în Madagascar

Călin Șerban, despre resortul lui Radu Mazăre

”El a vrut ulterior în Madagascar… Băi chelule, am găsit cel mai tare loc de pe planetă din punct de vedere vânt. Într-adevăr, acolo în Nord, unde a cumpărat terenul respectiv – a luat 2 hectare de plajă – era foarte ieftin. Ceva de genul 10.000 euro pe două hectare, bani cu care în România nu poți să-ți iei nici 200 m.

Mi-a zis că a cumpărat teren acolo și vrea să facă un restaurant și niște bungalow-uri, asta era ideea la început. Era treaba lui cum face rost de sponsori sau de bani, nu m-a interesat niciodată de la cine a luat împrumut. El așa mi-a zis, că a luat împrumut și că trebuie să-i dea înapoi. Apoi mi-a zis: vrei să mergi să faci asta? Da, gata, merg…”, a povestit Călin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×