Concurentul de la Exatlon care a participat la construcția hotelului de lux al lui Radu Mazăre, din Madagascar

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/03/2019, 22:48
Concurentul de la Exatlon care a participat la construcția hotelului de lux al lui Radu Mazăre, din Madagascar GALERIE FOTO
Călin Șerban este concurentul Exatlon care a ajutat la construcția unui hotel din Madagascar a lui Radu Mazăre!

Un concurent de la Exatlon a povestit cum a contribuit la construirea hotelului lui Radu Mazăre, din Madagascar. Călin Șerban, coechipierul Faimoșilor, este cunoscut ca fiind primul instructor de Kitesurfing din țara noastă. Acesta a oferit detalii despre momentul în care a ajutat la construirea hotelului controversatului fost edil al Constanței.  Iată cum a decurs totul!

Călin Șerban, concurent Exatlon, l-a ajutat pe Radu Mazăre la construirea unui hotel din Madagascar

Călin, din echipa Faimoșilor de la Exatlon 3, a fost partener cu nimeni altul decât Radu Mazăre. Acesta a ajutat la construirea resortului din Madagascar al fostului edil al Constanței, potrivit WowBizz. În cadrul unui interviu, Călin Șerban a povestit despre cum a ajuns să lucreze pentru Mazăre. ”Prin 2003 l-am cunoscut pe Radu Mazăre. Venea pe plajă la noi destul de des, era cu sportul. A văzut despre ce este vorba, i-am explicat în câteva cuvinte. În timp am devenit foarte bun prieten cu Radu.”

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Concurentul care l-a ajutat pe Mazăre să construiască un hotel în Madagascar
Concurentul care l-a ajutat pe Mazăre să construiască un hotel în Madagascar

Călin Șerban, despre resortul lui Radu Mazăre

”El a vrut ulterior în Madagascar… Băi chelule, am găsit cel mai tare loc de pe planetă din punct de vedere vânt. Într-adevăr, acolo în Nord, unde a cumpărat terenul respectiv – a luat 2 hectare de plajă – era foarte ieftin. Ceva de genul 10.000 euro pe două hectare, bani cu care în România nu poți să-ți iei nici 200 m.

Mi-a zis că a cumpărat teren acolo și vrea să facă un restaurant și niște bungalow-uri, asta era ideea la început. Era treaba lui cum face rost de sponsori sau de bani, nu m-a interesat niciodată de la cine a luat împrumut. El așa mi-a zis, că a luat împrumut și că trebuie să-i dea înapoi. Apoi mi-a zis: vrei să mergi să faci asta? Da, gata, merg…”, a povestit Călin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×