Concerte și evenimente de 1 iunie 2018! Cea mai mare tablă de desenat din România!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
30/05/2018, 13:36
Concerte și evenimente de 1 iunie 2018! Cea mai mare tablă de desenat din România!
Concerte și evenimente de 1 iunie 2018

Ziua Copilului bate la ușă! Noi ne-am interesat pentru dumneavoastră cum puteți petrece împreună cu cei mici ziua liberă primită de la serviciu! Am selectat cele mai bune concerte și evenimente de 1 iunie 2018! Puteți merge în parcurile din București, în mall-uri, dar și în librării. Copiii, părinții și bunicii sunt invitați la un maraton de mișcare și distracție, care se va desfășura pe 1 Iunie, între orele 11:00 și 16:00, în parcul Parcul Alexandru Ioan Cuza (intrarea dinspre Baba Novac) din București. La AFI Cotroceni marea petrecere de Ziua Internațională a Copilului va începe de la ora 12.00 și se va întinde până la ora 20.00. Aici, un culoar întreg va fi decorat cu cea mai mare tablă de desenat din România. Aceasta are o suprafață de 100 mp. Pe tot parcursul zilei, copiii se vor bucura de o atmosferă plină de culoare și veselie, asigurata de unele dintre cele mai îndrăgite personaje din filme și desene animate, precum Elsa și Ana, Minnie și Mickey Mouse, Spiderman, Batman sau chiar simpaticele Angry Birds.

Între 1 și 3 iunie la Cărturești Verona, copiii și nu numai vor avea ocazia să construiască, să îmbine imaginația și știința și să se înscrie la jocuri de creativitate și nu numai. Intrarea la jocurile din grădină este liberă, iar la atelierul de robotică organizat duminică, 3 iunie, în ceainărie, cu înscriere, prețul este 50 de lei. De 1 iunie, la Aqua Park-ul din Crângași ( fostul ștrand Dâmbovița) personajele din desene animate vor avea grijă ca prichindeii să se distreze pe cinste. De la ora 13.00 va avea loc o petrecere cu spumă. Pe 2 iunie, de la ora 18.00 cântă Voltaj, iar de duminică, 3 iunie, distracția continuă alături de Daniel Buzdugan și Radio Zu.

Concerte și evenimente de 1 iunie 2018

Primăria Capitalei prin Creart invită bucureștenii și turiștii pe 2 și 3 iunie, între orele 10:00 și 21:00, la cea de-a patra ediție a evenimentului “La pas pe Calea Victoriei”. Una dintre cele mai frumoase artere ale Bucureștiului redevine pietonală, fiind animată de activități și manifestări artistice pe întreg traseul, din Strada George Enescu, până în Piața Victoriei. Copiii, tinerii, dar și adulții, se pot bucura timp de două zile de diverse activități stradale și manifestări artistice, ateliere de creație și spectacole de teatru, jocurile copilăriei, dar și de standuri cu produse și accesorii.

Primăria Municipiului București, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București, organizează în perioada 1-3 iunie în Parcul Tineretului, intrarea Șincai, evenimentul dedicat Zilei Internaționale a Copilului, intitulat JOACA DE-A COPILĂRIA. Este un concept unic dedicat copiilor și bunicilor, prin care bunicii vor dezvălui celor mici lumea de poveste a jocurilor de odinioară, prin acțiunile organizate și desfășurate pe parcursul celor 3 zile, în intervalul orar 17.00 – 21.00. Vor urca pe scenă ansamblul de balet “Arabesque” și ansamblul folcloric „Plaiul Românesc”. Fiecare seară de concerte și evenimente de 1 iunie 2018 se va încheia cu un recital al unor mari artiști ai scenei muzicale românești: Marcel Pavel, Florin Chilian și Petrică Mâțu Stoian.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×