Comandament de iarnă la Primărie. Ce decizii au fost luate!

Razvan Nicolae    Valeriu Tache   
în Stiri de ultima ora
21/01/2018, 14:36
Comandament de iarnă la Primărie. Ce decizii au fost luate!

La şedinţă, au participat toţi factorii implicaţi în programul de deszăpezire din Bucureşti. Cu această ocazie au fost evaluate intervenţiile din teren ale operatorilor, dar şi modul în care toate structurile responsabile cu programul de deszăpezire au respectat măsurile dispuse de primarul Gabriela Firea, după ninsoarea de sâmbătă.

„Am convocat această întâlnire pentru ca toate subunităţile Primăriei Generale să ia toate măsurile care se impun pentru ca populaţia să nu aibă de suferit din cauza condiţiilor meteo. În această noapte, va ploua, va fi lapoviţă şi ninsoare. Iată că sunt motive suficiente pentru a spori acţiunile în Captală, în toate cele şase sectoare, aşa cum s-a acţionat şi aseară. Nu trebuie să fie nimeni afectat de condiţiile meteo. Solicit tuturor operatorilor de salubritate să acţioneze cu seriozitate şi în această seară, inclusiv cu tratamente de prevenţie. În teren, vor fi 250 de utilaje, în această seară. Am solicitat Regiei de Transport RATB să cureţe staţiile”, a declarat Gabriela Firea la finalul şedinţei.

Meteorologii, prezenţi la Comandamentul de iarnă

Gabriela Băncilă, director ANM, a anunţat că ninsorile se vor întoarce în Bucureşti în cursul serii de duminică. Meteorologii au anunţat că va ninge şi luni dimineaţa, iar ANM a emis un mesaj de informare meteorologică.

În Bucureşti nu se semnalează precipitaţii abundente, iar prognoza precizează că în cursul nopţii precipitaţiile îşi vor face apariţia şi în zona Capitalei, sub formă de ploaie şi lapoviţă, iar spre dimineaţă şi mâine, în prima parte a zilei, precipitaţiile vor fi sub formă de ninsoare”, a anunţat Gabriel Băncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×