Columbeanu i-a făcut zestre Irinucăi. Vezi pe ce a spart 100.000 de EURO

Ionuţ Cataramă   
în Monden
29/10/2017, 22:35
Columbeanu i-a făcut zestre Irinucăi. Vezi pe ce a spart 100.000 de EURO GALERIE FOTO

La vârsta de 10 ani, Irina Columbenau este una dintre cele mai bogate fetiţe din România. Iar de curând, tatăl ei a mai făcut o achiziţie importantă. Având în vedere că se apropie ziua ei de naştere, Irinel Columbeanu i-a pregătit din timp un cadou special.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Columbeanu i-a făcut zestre Irinucăi

Mai precis, afaceristul i-a cumpărat un apartament cu trei camere, a cărui valoare este de 100.000 de euro.

„Apartamentul are peste 100 de metri pătraţi şi este compus din trei camere, două băi şi o terasă imensă. Sper să devină unul dintre locurile preferate ale Irinei, mai ales că vizavi este piscina la care, pe timpul verii, mergem atât de des”, a declarat Irinel Columbeanu.

Cît de mult a crescut şi cît de frumoasă este Irinuca Columbeanu! Este deja o domnişoară! Monica va plînge de mîndrie cînd va vedea cum arată acum fata ei! GALERIE FOTO!

Astfel, dacă până acum Irinuca a primit doar păpuşi, bijuterii şi jucării, iată că de acum poate spune că va avea o avere considerabilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×