Coloana oficială a lui Igor Dodon, grav accident de circulație

Coloana oficială a președintelui Igor Dodon a fost implicată într-un accident grav de circulație. Din filmulețele care deja au apărut pe internet, două mașini, care făceau parte din coloana oficială a liderului, s-au tampotant în trafic. La orele dumpă-amiezei s-a petrecut marele eveniment neplăcut. Președintele se afla pe traseul Chișinău-Unghieni. În apropiere de orașul Strășeni, mașinile s-au ciocnit fără a se mai poate evita, după cum anunță Publika Tv. Liderul Republicii Moldova se afla și el în interiorul uneia dintre mașini.

Președintele Igor Dodon a fost dus la spital

Președintele Republicii Moldova, fiind implicat în acest accident, a suferit în urma lui. Acesta a fost dus de urgență la spital. Se pare că, în mașina care a fost tamponată în trafic nu se afla doar liderul Moldovei, ci și fiul său. Siguranța faptului că și fiul lui se afla în autoturism a acordat-o Anatolie Gorea, în cadrul unei convorbiri, în direct. „Preşedintele şi membrii familiei au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Chişinău.

Starea preşedintelui este bună. Dumnealui a fost ivestigat de către medici, starea lui este bună. Cu domnul preşedinte se mai aflau doi ofiţeri SPPS, la toţi le-a fost acordat primul ajutor medical. În accident au fost implicate două maşini din partea SPPS. Coloana preşedintelui se deplasa regulamentar, iar pe contrasens a ieşit un camion şi a avut loc ciocnirea cu două maşini ale SPPS”, a declarat acesta

În urma primelor informații apărute pe baza acestui subiect, Igor Dodon este într-o stare bună. Cel care a avut de suferit cel mai mult în urma acestui accident a fost șoferul acestuia. Directorul Institutului de Medicină de Urgență a dat mai multe declarații în ceea ce privește starea președintelui. ”Starea lui Igor Dodon e satisfăcătoarea, nu pune viața în pericol, a plecat acasă după ce a fost examinat”, a declarat Mihai Ciocanu, director al insitutului.

Citește și: Mircea Badea râde de români. ”Cum îi recunoști în aeroport?”

Citește și: Iulia Vântur a luat mai puțini bani decât Gabriel Garko, la Cerbul de Aur! Iată onorariul celor doi

Citește și: Ziua Mondială a Frumuseții. Vezi poze cu cele mai frumoase femei din România! 

De asemenea, purtătorul de cuvânt al președintelui a ținut să liniștească pe toată lumea lăsând un mesaj pe pagina sa de Facebook. ”Președintele Igor Dodon se simte bine, de intervenția medicilor nu a avut nevoie”, a scris Maxim Lebedinshi. Pentru a veni cu niște informații suplimentare și pentru ca lumea să știeexact ce a pățit, șeful Serviciului de Protecție și Pază a lămurit  situația lui de sănătate. Așa că, în urma impactului, președintele s-a ales doar cu câteva vânătăi și zgârieturi.

Ce spun martorii despre accident?

Mașina în care se afla Igor Dodon.

În urma impactului, martorii au venit și ei cu declarații. Toți susțin că cele două mașini s-au răsturnat și că mai multe persoane implicate în tamponare au avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, aceștia susțin că șoferul a fost cel mai grav afectat, așa că, la fața locului au ajuns mai multe ambulanțte și pompieri, conform Mediafax.