Cod galben de ceaţă şi restricţii de trafic

Alex Bradescu   
în Hotnews
17/09/2017, 08:25
Cod galben de ceaţă şi restricţii de trafic

Pentru Constanţa şi Tulcea, codul a fost instituit la ora 5:00, fiind valabil până la ora 10:00. „Se vor semnala: temporar ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m şi izolat sub 50 m”, precizează ANM. În cazul judeţelor Călăraşi şi Ialomiţa, codul galben de ceaţă este valabil e la ora 6:10 până la ora 9:00. Ceaţa va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Restricţiile pe Transfăgărăşan va fi valabilă până la ora 15:00,  pe sectorul de drum cuprins între cabana Capra şi Bâlea-Cascadă (tronson kilometric 108+300 – 130+800), cu ocazia desfăşurării celei de-a VI-a ediţii a Ultramaratonului Internaţional Transmaraton. În Dâmboviţa, pe DN 7, traficul va fi oprit până la ota 22:00, între kilometri 50+500 şi 52+800, cu ocazia desfăşurării Târgului Anual din Oraşul Titu.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ruta ocolitoare este: DN 7, kilometrul 50+500 de metri – str. Pictor Nicolae Grigorescu – str. Gării – DN 7, kilometrul 52+800 de metri, sector ce va fi semnalizat corespunzător, precizează reprezentanţii Centrului Infotrafic. În această zi se aşteată ca traficul să fie îngreunat pe Austostrada Soarelui, datorită vremii excelente mulţi români mergând pe litoral în week-end.

De asemenea, Valea Prahovei este de aşteptat să fie extrem de aglomerată pe parcursul zilei de duminică. În acest week-end la munte s-a înregistrat un număr extrem de mare de turişti, mai majoritatea românilor alegând să-şi petreacă finalul de săptămână în mijlocul naturii. Inspectoratul general al Poliţiei recomandă folosirea rutei ocolitoare Cheia-Văleni de Munte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×