Cod galben și portocaliu de ploi torențiale! Vezi unde va lovi urgia!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
16/06/2018, 15:03
Cod galben și portocaliu de ploi torențiale! Vezi unde va lovi urgia!
Cod galben și portocaliu de ploi

Agenția Națională pentru Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu şi una cod galben de instabilitate atmosferică accentuată şi cantități de apă însemnate. Aceasta este valabilă pentru mai multe judeţe din ţară.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, valabilă în intervalul 16 iunie, ora 17.00 – 17 iunie, ora 21.00. Începând din după-amiaza zilei de sâmbătă (16 iunie) și până în seara zilei de duminică (17 iunie) în cea mai mare parte a Moldovei, precum și în zonele de deal și de munte, temporar se vor semnala averse torențiale, vijelii, descărcări electrice și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40… 50 l/mp.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cod galben și portocaliu de ploi

Avertizarea cod portocaliu de cantități de apă însemnate este valabilă pentru intervalul 16 iunie, ora 21.00 – 17 iunie, ora 21.00. În județele Suceava, Botoșani, Neamț și Iași va ploua torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși pe arii extinse 40 l/mp și local 60…70 l/mp.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×