Cod galben de ploi torențiale valabil în jumătate de țară! Va cădea și grindină!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
14/05/2018, 15:20
Cod galben de ploi torențiale valabil în jumătate de țară! Va cădea și grindină!
Cod galben de ploi torențiale valabil în jumătate de țară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de ploi torenţiale pentru aproape jumătate de ţară. În seara zilei de marți (15 mai) și în noaptea de marți spre miercuri (15/16 mai) în Oltenia, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei, vestul și nordul Munteniei și în zona de munte a Banatului și Crișanei va ploua torențial, iar cantitățile de apă vor depăși 30 l/mp și izolat 50…60 l/mp.

De asemenea, ANM a emis şi o informare meteo de instabilitate atmosferică accentuată. În cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse care vor avea și caracter torențial, descărcări electrice.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cod galben de ploi torențiale valabil în jumătate de țară! În cealaltă jumătate este instabilitate atmosferică

De asemenea, vor avea loc intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat cu aspect de vijelie și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși frecvent 15…25 l/mp.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×