Cod galben de inundaţii! Ce zone se află sub avertizarea INHGA

Filon Stan   
în Hotnews
07/10/2017, 16:37
Cod galben de inundaţii! Ce zone se află sub avertizarea INHGA

După ploile care au început să cadă în aproape toată ţara, vin inundaţiile!  (INHGA) a emis o avertizare cod galben de inundaţii pentru râurile din Dobrogea, valabilă de sâmbătă de la ora 16.00 şi până duminică la ora 24.00.

Hidrologii avertizează că în acest interval se vor produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Codul galben de inundaţii, valabil şi în Constanţa

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor  avertizează că fenomenele se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unele râuri mici din sudul şi estul judeţului Constanţa.

Între timp, Capitala şi 11 judeţe din jumătatea de sud a ţării se află, de sâmbătă dimineaţă, sub cod portocaliu de ploi abundente şi vânt puternic, în timp ce pentru alte 13 judeţe meteorologii au emis avertizare cod galben de ploi şi vânt puternic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×