Claudia a făcut ravagii pe plaja milionarilor! Cântăreaţa a jucat fotbal cu iubitul ei, dar ce s-a văzut când a luat-o în braţe

Ionuţ Cataramă   
în Monden
20/07/2017, 22:34
Claudia a făcut ravagii pe plaja milionarilor! Cântăreaţa a jucat fotbal cu iubitul ei, dar ce s-a văzut când a luat-o în braţe GALERIE FOTO

Una dintre cele mai sexy vedete din showbiz este protagonista unor fotografii de-a dreptul incendiare, realizate de paparazzi pe 19 iulie 2017, pe una dintre cele mai exclusiviste plaje din Statele Unite.

Este vorba despre Claudia Romani. Cântăreaţă, model şi vedetă TV, superba italiancă a arătat tuturor de ce  a fost desemnată cea mai sexy vedetă Playboy din „Cizmă” anul trecut. Ea a fost fotografiată în Sunny Isles Beach, supranumită „plaja milionarilor” din Florida.

Nu a fost singură, ci însoţită de iubitul ei, omul de afaceri Chris Johns, cu care Claudia a jucat, preţ de câteva minute, fotbal. Fotbal – vorba vine, căci inocenta joacă avea să se transforme într-un veritabil preludiu, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×