Citroen C4 Cactus facelift vine fără Airbumps, dar pune accentul pe confort GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Hotnews
23/10/2017, 21:36
Citroen C4 Cactus facelift vine fără Airbumps, dar pune accentul pe confort GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Citroen a anunţat că pe 26 octombrie urmează să inaugureze în mod oficial Citroen C4 Cactus facelift. Acesta va avea mai multe elemente de confort şi va avea un aspect mai clasic, fără celebrul Airbumps.Compania Citroen a oferit mai mult sau mai puţin „accidental” primele informaţii despre C4 Cactus facelift. Prin intermediul unui anunţ postat pe reţelele de socializare, francezii dezvăluie că SUV-ul va primi un facelift care va fi prezentat oficial joi, 26 octombrie, la numai o zi după Salonul Auto de la Tokyo. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Cu puţin timp înainte, Citroen publicase pe propriul său site o imagine cu profilul noului C4 Cactus facelift, care evidenţiază şi principala noutate de design. Astfel, Citroen va renunţa la sistemul Aibumps, care prin design-ul non-conformist a atras numeroase aprecieri în industria auto. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Citroen C4 Cactus facelift: „Comfort is the new cool”

Pe lângă caracteristicile vizuale, Airbumps are şi o funcţie foarte practică: este alcătuit din capsule de aer integrate în ornamentele care îmbracă portierele pentru a asigura elasticitatea panourilor şi a evita zgârieturile şi avariile caroseriei care au loc în parcări prin deschiderea neatentă a portierelor sau alte mici incidente nefericite, cum ar fi o lovitură de la un cărucior de cumpărături. În schimb, un sistem de protecţie mult mai discret va fi poziţionat în partea de jos a uşilor.

Decizia celor de la Citroen de a renunţa la sistemul Airbumps are rolul de a transforma C4 Cactus într-un model mai discret şi mai tradiţional, mai ales în contextul în care Citroen C4 nu va beneficia de un urmaş. Pe de altă parte, sloganul ales de francezi pentru noul model este „Comfort is the new cool”, element care sugerează că faceliftul lui C4 Cactus va veni, printre altele, cu numeroase îmbunătăţiri pentru confort.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×